Energizers

energizers

Leer de gepaste energizer in te zetten tijdens bijeenkomsten en workshops. 

Met energizers verlucht je vergaderingen, maak je komaf met het saaie ‘kennismakingsrondje’, werk je aan het vertrouwen tussen groepsleden, herstel je de aandacht tijdens voordrachten, installeer je een ongedwongen sfeer in een vormingsgroep, creëer je fijne teammomenten!  De energizers die in deze vormingsdag aan bod komen, liggen in de lijn van technieken uit het improvisatietheater: ze worden gekenmerkt door samenspel, loslaten, vertrouwen, concentratie en spelplezier.

We zorgen ervoor dat je alle energizers zelf kan ervaren en reflecteren ook over variatie en over aanpassing aan doelgroep en context. Op het einde van de dag krijg je de omschrijvingen van de energizers, mooi geordend in categorieën, ook mee naar huis.

De dag is bestemd voor iedereen die instaat voor de begeleiding van werkgroepen, teams, bestuursvergaderingen, vormingsgroepen, actiecomités, enzovoort.

Deze cursus komt tot stand in samenwerking met Inspinazie.

Inspinazie verzorgt trainingen aan bedrijven, organisaties en trainers. Rode draad is het aanwenden van improvisatietechnieken ter bevordering van communicatie, leerprocessen, creativiteit en teamgeest. Marc Breban is naast trainer ook intensief actief als improvisatiespeler en rollenspelacteur.

Datum  Vrijdag 1 december 2017
Cursusuren van 9u30 tot 16u30
Locatie Kwadraet, Koningin Maria Hendrikaplein 64a, 9000 Gent
Begeleider

Marc Breban

Info begeleider

Marc Breban is naast trainer ook intensief actief als improvisatiespeler en rollenspelacteur bij Inspinazie

Prijs Normaal tarief: 150 euro - Kortingtarief: 105 euro
Inschrijven Schrijf bij voorkeur online in. Telefonisch kan ook via 09 382 75 71. Schrijf het bedrag over op rekeningnummer BE16 4252 0504 6174 met BIC KREDBEBB. Vermeld de code 17OS013 en jouw naam.

Terug naar overzicht