Cocreatief leiden van teams


In deze vorming vind je een antwoord op jouw vragen over het leiden van teams. Centraal staat de kwestie hoe je groepen kan aansturen op meer zelfsturing. Samen met andere leidinggevenden, teambegeleiders en coördinatoren focus je op jouw uitdagingen en zet je concrete stappen naar gepaste oplossingen.  


We onderzoeken welke voorwaarden van doelmatig teamwerk in jouw werksituatie al aanwezig zijn of nog ontbreken. Vanuit die diagnose oefen je met technieken en vaardigheden van cocreatief leiderschap.  


Je wordt vooraf uitgenodigd om jouw leervragen in te sturen. Zo bepaal je mee de contouren van de vorming. Je verwerft nieuwe inzichten en ervaringen o.m. over jouw positie, over hoe je een groep stimuleert tot doelgericht samenwerken, over het opnemen van eigenaarschap en over zelfsturing, over rol- en taakverdelingen, over de communicatie met en tussen medewerkers, over hoe je omgaat met verschillende meningen, over besluitvorming en over hoe je werk maakt van gedragen oplossingen voor problemen.


Na 3 dagen kan je concrete actiepunten formuleren die jou, jouw team en jouw organisatie een stap verder brengen.

Datum  ma 16 en di 17 oktober en di 14 november 2017
Cursusuren van 9u30 tot 16u30
Locatie Kwadraet, Kon. Maria Hendrikaplein 64a 9000 Gent
Begeleider Geert Vansieleghem

Info begeleiderGeert Vansieleghem

Even vertragen om dan het vonkje te zien ontstaan in en tussen mensen. Een doortastende vraag, een goedgeplaatste stilte. Het creëren van een verbindende leeromgeving en daarin mensen zien groeien, dat is voor Geert de essentie van het begeleiden. Wat schoonheid brengt: ‘Vanuit mijn positivisme en verbindende begeleiding, merk ik dat mensen het vertrouwen voelen om telkens dat stapje vooruit te zetten.’

Prijs Normaal tarief: 425 euro - Kortingtarief: 297,50 euro
Inschrijven Schrijf bij voorkeur online in. Telefonisch kan ook via 09 382 75 71. Schrijf het bedrag over op rekeningnummer BE16 4252 0504 6174 met BIC KREDBEBB. Vermeld de code 17OS016 en jouw naam.

Terug naar overzicht