Leertraject Cocreatief Leidinggeven


Leertraject cocreatief leidinggeven
Best verrassend  om vlak voor de laatste sessie na te lezen wat ik over mezelf schreef voor de start van het leertraject. Amai, ik heb stappen gezet en mijn manier om naar de dingen te kijken is echt wel veranderd, zonder dat ik me er van bewust was. Ja, de inhoud van dit leertraject is meer dan ik vermoedde een stukje van mezelf geworden. Griet Janssens, Directeur vtbKultuur
 
Jezelf ontwikkelen als leidinggevende? 
Het leertraject cocreatief leidinggeven is tegelijk een opleiding én een lerend netwerk én een klankbord én jouw kans om je als leidinggevende nog verder te ontwikkelen!
 
Instappen in het leertraject wil zeggen dat je tijdens 12 contactdagen sleutelt aan jouw leidinggevende competenties. Je traint jouw vaardigheden en verwerft bovendien een stevig onderbouwde én hedendaagse visie op leidinggeven. Het leertraject start vanaf maart 2018 en loopt tot en met maart 2019.
 
Je vormt met andere leidinggevenden een leergroep. De aangereikte kaders en de ruimte tot uitwisseling binnen een veilige context dienen als katalysator voor jouw persoonlijke leerproces. De manier van werken is cocreatief, sterk praktijkgericht en vertrekt van jouw concrete vragen over leidinggevend gedrag, over coaching, over positie, over motiveren, over grenzen stellen, over conflicten, over teamontwikkeling, over confronteren, over organisatieverandering, over balanceren tussen sturen en loslaten, enzovoort.
 
Het leertraject ervaarde ik als een dag voor mezelf. Een dag eventjes uit de ratrace, een dag van zelfreflectie en ervaringsuitwisseling. Ik ben als leidinggevende doorheen dit traject gegroeid. Iedere leidinggevende zou dit zichzelf cadeau mogen doen. Kelly Van Meldert, Directeur Kind & Preventie
 
Een uitgebreide omschrijving van de inhoud, de gehanteerde methoden, de data, voorwaarden voor deelname en inschrijfmodaliteiten, kan je opvragen bij de begeleider. Ook voor verdere inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met begeleider Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
 
 
Datum  12 contactdagen tussen maart 2018 en maart 2019
Cursusuren van 9u30 tot 16u30
Locatie Twee 2-daagses op locatie + acht losse contactdagen op Kwadraet, Kon. Maria Hendrikaplein 64a 9000 Gent
Begeleider Geert Vansieleghem

Info begeleiderGeert Vansieleghem

Even vertragen om dan het vonkje te zien ontstaan in en tussen mensen. Een doortastende vraag, een goedgeplaatste stilte. Het creëren van een verbindende leeromgeving en daarin mensen zien groeien, dat is voor Geert de essentie van het begeleiden. Wat schoonheid brengt: ‘Vanuit mijn positivisme en verbindende begeleiding, merk ik dat mensen het vertrouwen voelen om telkens dat stapje vooruit te zetten.’ Het begeleidingswerk heeft veelal een focus op de thema’s leiderschap en teamwerk. Geert is gekwalificeerd MBTI professional en practitioner in Deep Democracy.

Prijs Normaal tarief: 2.390 euro - Geen kortingtarief
Inschrijven Schrijf bij voorkeur online in. Telefonisch kan ook via 09 382 75 71. Schrijf het bedrag over op rekeningnummer BE16 4252 0504 6174 met BIC KREDBEBB. Vermeld de code 18OS001 en jouw naam.

Terug naar overzicht