Oplossingsgerichte begeleidingstechniek

Een eenvoudige maar uiterst efficiënte techniek om te begeleiden vanuit een oplossingsgerichte basishouding.

‘Hou het simpel’ is het motto van ‘oplossingsgericht begeleiden’. Het is een van de vele coachingtechnieken, heel eenvoudig maar toch uiterst efficiënt. Een oplossingsgerichte coach concentreert zich vooral op de toekomst waar het probleem al is opgelost. Als begeleider help je de deelnemer stap voor stap zijn eigen krachten aan te boren en zélf oplossingen te bedenken richting die toekomst.

Al vanaf het eerste gesprek levert deze methode bruikbare oplossingen!

In deze training leer je de oplossingsgerichte begeleidingstechniek kennen en toepassen. Je oefent in het oplossingsgericht vragen te stellen, gericht op de gewenste toekomst, via technieken als de wondervraag en schaalvragen. Je leert ook werken met de kracht van complimenten vanuit een oplossingsgerichte basishouding.

 
Datum maandag 3, dinsdag 4 en donderdag 13 september 2018
Cursusuren

9u30 tot 16u30

Locatie Kwadraet, Kon. Maria Hendrikaplein 64a, 9000 Gent
Begeleider Frank Van der Heijden  

Info begeleider

 

Frank Van der Heijden

Frank is gespecialiseerd in individuele coaching en in teamcoaching. Hij zoekt graag samen naar de beste, snelste en meest concrete oplossing om een stap verder te geraken. 

Prijs Normaal tarief: 350 euro - Kortingtarief: 234 euro
Inschrijven Schrijf bij voorkeur online in.  Telefonisch kan ook via 09 382 75 71. Schrijf het bedrag over op rekeningnummer BE16 4252 0504 6174 met BIC KREDBEBB. Vermeld de code 18OS009 en jouw naam.

Terug naar overzicht

 

.