Creatief denken

ontwerpend denken

Logic will get you from A to Z; imagination will get you everywhere. (Einstein)

Creativiteit is een krachtige energiebron, het is de vaardigheid om iets nieuws te creëren wat passend is in je context. In deze basiscursus verken en vergroot je jouw creatief speelterrein zodat je vlot kan inspelen op dagelijkse uitdagingen.

Creatief denken is een vaardigheid die je kan ontwikkelen en oefenen. De eerste twee dagen van de cursus zetten we hierop in. Je verkent enkele creatieve technieken en werkmethodes. Je ontdekt de mogelijkheden en beperkingen van je eigen denkpatronen. Zodra je deze kent, leer je “out of the box” te denken. Je zoekt uit hoe je samen op nieuwe ideeën kan komen, en wat een creatieve houding nu juist omvat.

Op de opvolgdag blikken we terug op wat de cursus je in je praktijk al heeft opgebracht. We reflecteren over je praktijkervaringen en hoe een stap verder te zetten.

Change your perspective!

Datum  16 en 23 november 2017
Cursusuren van 9u30 tot 16u30
Locatie Ecohuis, Antwerpen

Begeleider

Toon Maillard en Marjolein Ools.

Marjolein is procesbegeleider bij Kwadraet. Ze leerde Toon kennen in het postgraduaat creativiteit & innovatie. De start van heel wat co creatie en spelplezier.

Prijs 345 euro
Inschrijven Schrijf bij voorkeur online in. Telefonisch kan ook via 09 382 75 71. Schrijf het bedrag over op rekeningnummer BE16 4252 0504 6174 met BIC KREDBEBB. Vermeld de code 16OS023 en jouw naam.

Terug naar overzicht