Zin in vergaderen?!


Zin in vergaderen?!
Haal meer plezier en resultaat uit je vergaderingen
 
Waar mensen samenkomen kan de wereld veranderen, het zijn momenten boordevol potentieel. Wat kan jij doen zodat dat vergaderen een verbindende en inspirerende activiteit is? Hoe kan je ervoor zorgen dat het momenten zijn waar je naar uitkijkt omdat je er samen tot gedragen besluiten en acties komt? 
 
Tijdens deze vorming verzamel je bouwstenen die jouw vergaderingen beter doen werken. Je oefent in communicatieve vaardigheden, je proeft van de oplossingsgerichte vergadermethode, leert meer over de agendasetting, over hoe je kan zorgen voor betrokkenheid, hoe je kan omgaan met weerstand. 
 
Verwacht je aan een dag waar de praktijk op de eerste plaats komt: je oefent en ervaart, je blikt terug en leert van je eigen vergaderingen en gaat naar huis met ideeën voor de volgende keer.
 
Datum  Donderdag 8 februari 2018
Cursusuren van 9u30 tot 16u30
Locatie Kwadraet, Koningin Maria Hendrikaplein 64a, 9000 Gent
Begeleider Adinda Taelman

Info begeleiderAdinda Taelman

Adinda Taelman begeleidt sinds 2007 leer- en verandertrajecten voor Kwadraet. ‘Omgaan met verschil’ is de rode draad doorheen wat zij doet, vanuit de overtuiging dat je nieuwe mogelijkheden ziet ontstaan door verschillen te erkennen en met elkaar in verbinding te brengen.

Prijs Normaal tarief: 135 euro - Kortingtarief: 90 euro
Inschrijven Schrijf bij voorkeur online in. Telefonisch kan ook via 09 382 75 71. Schrijf het bedrag over op rekeningnummer BE16 4252 0504 6174 met BIC KREDBEBB. Vermeld de code 18OS002 en jouw naam.

Terug naar overzicht